vineri, 8 aprilie 2011

Concurs de creatie 2011

EVENIMENT LA PAROHIA CAPU DEALULUI

La Drăgăşani s-a desfăşurat ieri, 6 aprilie, prima etapă locală a Concursului Naţional de Creaţie „Copilul în familie”. Au participat copii din parohiile Protoieriei Drăgăşani.

Competiţia s-a desfăşurat la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din parohia Capu Dealului, (Biserica cu cal) oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea şi a cuprins două secţiuni: o secţiune literară, la care copiii au prezentat un eseu sau a o lucrare literară de maxim o pagină ce exprimă modul în care se reflectă în viaţa lor propriul botez şi angajamentul creştin în cadrul familiei, şi o a doua secţiune artistică, ce a constat în alcătuirea unei picturi, desen sau altă lucrare practică referitoare la Taina Sfântului Botez.

La concurs au participat copii şi tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani din parohiile Goruneşti, Bălceşti II, Mădulari - Bănţeşti, Zlătărei, Capu Dealului, Valea Bisericii, Fişcălia, Scundu, Ioneşti II, Blejani şi Avrămeşti, care frecventează lecţiile şi activităţile catehetice organizate la nivel de parohie. În lucrările prezentate, copiii s-au dovedit a fi plini de imaginaţie şi originalitate, eseurile fiind rostite cu cursivitate şi expresivitate. În urma evaluării au fost desemnaţi câştigătorii, care la final au primit diplome şi premii oferite de Protopopiatul Drăgăşani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu